Neobux - Το site που πληρώνει για να βλέπεις διαφημίσεις


Το Neobux είναι μία ιστοσελίδα που πληρώνει για να βλέπεις διαφημίσεις. Ανήκει δηλαδή στην κατηγορία των PTC Sites (Paid To Click).
Επειδή οι διαθέσιμες διαφημίσεις σε καθημερινή βάση, είναι πολύ λίγες, το κέρδος θα ήταν μηδαμινό αν δεν υπήρχαν οι referrals.
Οι referrals είναι και εκείνοι μέλη του Neobux που βλέπουν διαφημίσεις.
Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τους άμεσους και τους νοικιασμένους.
Όταν κάποιος γίνεται μέλος στο Neobux χρησιμοποιώντας το link που του έδωσες, τότε τον αποκτάς σαν άμεσο referral και κάθε φορά που βλέπει διαφημίσεις, έχεις και εσύ κάποιο κέρδος.
Αντίθετα, τους νοικιασμένους referrals τους νοικιάζεις για ένα μήνα πληρώνοντας ένα ποσό και έχεις κέρδος και από αυτούς κάθε φορά που βλέπουν διαφημίσεις. Είναι σημαντικό οι νοικιασμένοι referrals να είναι αρκετά ενεργοί γιατί αλλιώς μπορεί τα έξοδα για την ενοικίασή τους να υπερβαίνουν τα κέρδη που έχεις από αυτούς. Γι' αυτό, όταν κάποιος γίνεται επιζήμιος, πρέπει να τον ανακυκλώνεις, με κάποιο κόστος. Τον αντικαθιστάς, δηλαδή, με άλλον αλλά με την ίδια ημερομηνία λήξης.
Σαν νέο μέλος στο Neobux έχεις τη Standard συνδρομή που είναι δωρεάν. Αργότερα μπορείς να την αναβαθμίσεις σε Golden πληρώνοντας ένα ποσό. Υπάρχουν και άλλες συνδρομές. Ανάλογα τη συνδρομή που έχεις, διαφέρουν τα ποσά που κερδίζεις από τις διαφημίσεις καθώς και ο μέγιστος αριθμός referrals που μπορείς να έχεις. Π.χ. για Standard συνδρομή μπορείς να έχεις μέχρι 300 νοικιασμένους referrals ενώ στην Golden μέχρι 2000.
Τα έσοδα που προκύπτουν από τις διαφημίσεις πρέπει να τα χρησιμοποιείς καταρχήν για την ανανέωση και την ανακύκλωση των referrals, στη συνέχεια να τα επενδύεις για ενοικίαση περισσότερων referrals και όταν υπάρχει κέρδος μπορείς να το κάνεις ανάληψη.

Η ανάληψη χρημάτων γίνεται σε λογαριασμό Skrill, Neteller ή Airtm. Το Paypal δεν υποστηρίζεται πλέον. Αυτό είναι πάρα πολύ αρνητικό γιατί όταν κάποιος έχει χρήματα στο Paypal μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να πληρώσει λογαριασμούς και για αγορές προιόντων (ακόμα και delivery). Αντίθετα αν έχεις στο Skrill χρηματικό υπόλοιπο, οι επιλογές σου είναι περιορισμένες. Μπορείς σίγουρα να τα καταθέσεις σε στοιχηματικά σάιτ αλλά και να τα κάνεις ανάληψη σε τράπεζα αλλά με προμήθεια, που σημαίνει ότι αν είναι μικρό το ποσό ίσως να μη σε συμφέρει η ανάληψη.
Το Airtm είναι η καλύτερη επιλογή γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρεις τα χρήματα σε λογαριασμό Paypal (με κάποια επιβάρυνση, φυσικά).

Επειδή το Neobux σου δίνει τη δυνατότητα να επενδύσεις από την τσέπη σου (κάνοντας κατάθεση) όποιο ποσό επιθυμείς, θέλει μεγάλη προσοχή. Πρέπει δηλαδή να προσέξει κάποιος να μην παρασυρθεί και χάσει χρήματα πιστεύοντας ότι θα έχει γρήγορο κέρδος. Οι referrals είναι απρόβλεπτοι και είναι πολύ εύκολο να έχεις ζημία αντί για κέρδος, αν δεν είσαι έμπειρος. Γι' αυτό η καλύτερη προσέγγιση είναι να μη βάζουμε καθόλου λεφτά από την τσέπη μας αλλά να χρησιμοποιούμε μόνο έσοδα από το ίδιο το Neobux για να ενοικιάζουμε referrals ή για να αγοράσουμε π.χ. το Golden πακέτο. Θα πάρει περισσότερο χρόνο αλλά τουλάχιστον δεν κινδυνεύουμε να χάσουμε τα λεφτά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες πήγαινε στο https://www.neobux.com και πάτησε στο link "Βοήθεια"

Σχόλια